Het Team van Belang

Peter van der Velden

Peter van der Velden

Positie Lijsttrekker van Belang

Henny Houps

Henny Houps

Positie Kandidaat Raadslid van Belang

Marcel Spanjersberg

Marcel Spanjersberg

Positie Kandidaat raadslid van Belang

Louis Jacobs

Louis Jacobs

Positie Kandidaat Raadslid

Over Ik wil me inzetten voor openbare orde en veiligheid, maar de armoede hier in Nissewaard steekt me enorm. Ik ben 66 jaar, woon vanaf mijn 25ste in Spijkenisse, toen ik in Spijkenisse kwam vanuit Rotterdam was het nog heel gemoedelijk, men groette elkaar en het was goed. Van huis uit Politieagent, heb ik op mijn 37ste mijn trainersdiploma gehaald, jeugdvoetbaltrainer, UEFA B en C, het zogenaamde oefenmeester 2 en 3, bij onder andere LMO, de Musschen, Meeuwenplaat, Egelantierboys, SC Botlek, Hekelingen en de laatste was NBSVV uit Nieuw Beyerland., altijd met heel veel plezier gedaan. Ik stel me verkiesbaar voor Belang van Nissewaard om dat ik de hoop koester dat wij met zijn allen iets kunnen veranderen aan de huidige situatie van onleefbaarheid in de wijken. Ik zie het om me heen verharden, in de parken en bij de supermarkt. We hebben nu de kans om te voorkomen dat de situatie zo verergert dat het een tweede Rotterdam Zuid wordt. Ik hoop dat met mij velen hier zo over denken, dat we samen een vuist kunnen maken, tegen de verloedering, stem op mij, en ik zal voor u knokken. Aldus Louis Jacobs kandidaat gemeenteraadslid voor Belang van Nissewaard.

Judith Roder

Judith Roder

Positie Kandidaat Raadslid van Belang

Over Ik ben Judith Roder, 50 jaar, alleenstaande moeder van 2 kinderen en woon in de gemeente Nissewaard. Ik ben een strijdlustig type en ik kan niet tegen onrechtvaardigheid. Ik heb mijn eigen massagepraktijk en zit ik in het team van de Kleine Entrepeneur, dit is een groep dames die zich inzetten voor de ondernemende vrouwen in Spijkenisse. Wij organiseren daar meetings en geven daar workshops om de ondernemers op weg te helpen. Als ondernemer wil ik mij heel graag voor de andere ondernemers in Nissewaard in gaan zetten omdat ik vind dat wij de lokale ondernemers niet mogen vergeten en dat de bewoners van Nissewaard het geld dat wij verdienen gaan reguleren in onze gemeente. Zo kunnen wij gaan kijken wat er eventueel te doen is aan de huurprijzen van de panden en aan het parkeerbeleid want mensen waaieren uit naar omliggende gemeentes omdat daar het parkeren gratis is waardoor er hier minder ondernemers zich willen vestigen Ook wil ik mij inzetten voor de bewoners van Nissewaard omdat ik als bewoner zelf heb ondervonden hoeveel onbegrip er is vanuit de gemeente als men zelf iets leuks wil organiseren. Zowel de ondernemer als de bewoner kan hier een voordeel uithalen en zou er ook weer meer leven in de gemeente Nissewaard kunnen komen waardoor er ook weer wat meer waardering en respect voor elkaar word gekregen.

Ingrid Jacobs-Buttner

Ingrid Jacobs-Buttner

Positie Kandidaat Raadslid

Angelique Tazelaar

Angelique Tazelaar

Positie Kandidaat raadslid van Belang

Peggy van der Werf

Peggy van der Werf

Positie Kandidaat raadslid van Belang

Nadia van Selm

Nadia van Selm

Positie Kandidaat raadslid van Belang

Franky van Santen

Franky van Santen

Positie Kandidaat raadslid van Belang

Pierre Stuiver

Pierre Stuiver

Positie Kandidaat Raadslid van Belang

Jan Ruisch

Jan Ruisch

Positie Kandidaat Raadslid van Belang

Raymond Rotmans

Raymond Rotmans

Positie Kandidaat Raadslid van Belang

Mike Borghuis

Mike Borghuis

Positie Kandidaat Raadslid van Belang

Anissa Dafaa

Anissa Dafaa

Positie Kandidaat Raadslid van Belang

Nancy Schoute

Nancy Schoute

Positie Kandidaat Raadslid van Belang

Maus van de Worp

Maus van de Worp

Positie Kandidaat Raadslid van Belang

Cock van der Klooster

Cock van der Klooster

Positie Kandidaat Raadslid van Belang

Claire Duizendstra

Claire Duizendstra

Positie Kandidaat Raadslid van Belang

De Ondersteuners van Belang

Miranda

Miranda

Positie Ondersteuner van Belang

Ook Belang ondersteunen ?

zie contactinformatie verder beneden.